Oljan måste rinna för att kunna flöda

 

Mina hemligheter jag delat med min folk skall nu delas.

Det jag delat till hela Kristi kropp skall nu predikas

Jag kräver att ni nu förenas inför min ansikte mitt folk endast när ni står enade inför mig kan jag bryta den förbannelse som håller ert land i detta kroniska tillstånd av otro.

Förena er min kropp för nu är det hög tid att mitt rike skall breda ut sig innan domen kommer domen över de gudlösa i detta land i denna värld.

Jag vill dela mitt hjärta med er och det är nu hög tid att ni lägger ifrån era böcker era organisationer

era planer. Lägg ifrån er era byggnadsplaner på min kyrka och lyssna.

 

Sitt ner inför mig och lyssna så skall jag ge er de verktyg som tillhör min kyrka

 

inte mänsklig skicklighet, utan svaghetens mantel.

Inte en vältalares vishet, utan min närvaros mäktiga basunstöt

 

Vakna, vakna mitt folk och sluta ge er till ett mänskligt byggande

ge er till min ande och inget skall mer fattas er

ge upp och ni skall finna liv, fortsätt bygg och jag skall plocka bort er.

Rör inte mitt verk

 

Se jag kommer snart och hämtar er min dyrbara brud.

 2014-05-06

Mer kommer!

Alla Kristna kan få den profetiska gåvan det handlar inte om något annat än nåd.

 

Mitt möte med det profetiska

När jag var cirka 15 år hade jag en väldigt stark upplevelse. Jag var på läger och hade samlat några vänner och vi bad. Plötsligt känner jag två varma lyktor sänka sig ner på var sida om mitt huvud. Plötsligt börjar jag dela en profetiskt budskap. Alltså en hälsning från Gud. Upplevelsen var stark och fantastisk.

Detta var början för mig och jag har under åren fått personliga hälsningar till människor runt mig. 2007 fick jag en ny upplevelse och det profetiska fick en fördjupad funktion. Jag började i min enskildhet få budskap över den kristna kyrkan och då främst Sverige. Detta har varit svårhanterligt då det finns mycket frågor jag själv har men har allt mer växt in i detta och blivit gripen över vad Gud säger.

 

Hur får du dem?

Budskapen kommer till mig oftast utan jag bett om dem. Det börjar väldigt ofta att jag får ett ord i mitt huvud. Låt mig berätta ett exempel.

Skulle lämna av minna barn på dagis och förskola. I minna tankar går jag och funderar på melodifestivalen som hade varit. Plötsligt hör jag orden i mitt huvud ”barmhärtighet är min väg”. Jag förstår då direkt att Gud har ett budskap men jag kan inte tala ut det. Jag lämnar mina barn och skyndar mig in i min bil. Väl där börjar jag spela in på min telefon. Väl där säger jag dessa ord högt ”barmhärtig är min väg” och budskapet kommer.

Jag känner Guds närvaron i bilen men då Gud alltid har sin närvaro över mig mer eller mindre brukar jag känna en ökad närvaro eller en annan form av närvaro.